Over ons

Ajax fanartikelen vind je in de Ajax Godenzonen fanshop. Het is opgericht vanuit het oogpunt dat er te weinig merchandise is van onze favoriete club: Ajax. Je hebt de fanshop, je hebt het kledingmerk AFCA en je hebt verschillende webshops waarop je stickers kan kopen. Natuurlijk is er nog merchandise te koop van de harde kern. Ultras Amsterdam en de F-Side verkopen op hun websites t-shirts, stickers en nog veel meer…

Verder zijn er weinig kledingmerken die Ajax fan merchandise verkopen. Waarschijnlijk is dit puur vanwege het feit dat je de naam Ajax niet kan gebruiken. Dit vanwege auteursrechten – je kent het wel.

Maar wij zijn, waarschijnlijk net als jullie, geen simpele Ajax fans. Wij zijn godenzonen, en wij verdienen net even wat meer. Unieke Ajax merchandise, dat verdienen wij. Zelf ontworpen designs waar we mee kunnen pronken, waar mensen van op kijken. De heerlijke Amsterdamse bluf. Dat past bij ons. Neem een kijkje in dé webshop met merchandise voor Ajax fans

Mochten er suggesties zijn, kan je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via Facebook of Instagram, of nog altijd ouderwets via de mail: ajaxgodenzoon@gmail.com. Dus, heb jij een suggestie voor een design, laat het ons vooral weten. Wij zijn nog druk bezig met de webshop voor de Ajax fanartikelen en voor nieuwe initiatieven staan wij altijd open.

Eén van die nieuwe initiatieven is een samenwerking met Ultrasstylez, een Youtube-account met meer dan 2300 abonnees. Zij plaatsen video’s van voetbalsupporters, met een grote nadruk op onze geliefde club: Ajax. Wij van Ajax godenzonen mogen exclusief merchandise verkopen van Ultrasstylez. Hoe vet is dat!?

Wij wensen je veel shopplezier en geniet van het shoppen in de Ajax godenzonen fanshop.

Ajax godenzonen fanshop

Godenzonen van de richel merchandise. Exclusief verkrijgbaar bij www.ajaxgodenzonen.nl